«Міс Росія - 2009» вибачилася за відверту фотосесію
Останнє оновлення (Середа, 28 квітня 2010, 09:15) Написав user09 Середа, 28 квітня 2010, 09:15
Володарка титулу «Міс Росія - 2009» Софія Рудьєва публічно розкаялася в скоєному. А саме в участі у пікантній фотосесії. Дівчина, навколо якої піднявся грандіозний скандал, принесла вибачення своїм батькам, попросила поблажливості у громадськості і висловила надію, що інші дівчата не повторять її помилок. P>
Нагадаємо, минулого тижня в мережі з'явилися кадри еротичної фотозйомки Рудьєва. Софія знімалася для іноземного журналу Perfect10, відвідувачі якого платили за перегляд гроші. Причому зйомка була проведена, коли дівчина ще не досягла повноліття. Організатори конкурсу «Міс Росія» про даний факт біографії красуні були не обізнані. P>
Тепер організатори змушені вирішувати делікатне питання: чи можливо участь Софії в конкурсах «Міс світу» і «Міс Всесвіт». P> < p> Сама ж красуня вирішила розставити всі крапки над «i» та через видання «Московський комсомолець» опублікувала звернення у зв'язку з розгорівся скандалом. p>
«Це була моя перша зйомка в житті, мені було 15 років. Я не знала ні про сенс цієї фотосесії, ні про наслідки, та я взагалі не розуміла, як працює цей бізнес, - повідомляється у зверненні. - Як і багато молоді дівчата, я мріяла працювати моделлю і прийшла в модельне агентство на кастинг, де мені запропонували взяти участь у фотозйомці нижньої білизни. Я наївно повірила менеджеру агентства. Коли я побачила, у що мене хочуть "нарядити", я прийшла в жах і відмовилася зніматися. Тут же послідував шантаж у прямому сенсі цього слова. Менеджер, яка привела мене на майданчик і стежила за тим, щоб зйомка пройшла гладко, відвела мене в бік і сказала, що, якщо я зараз відмовлюся, це буде юридична порушення, по-перше, штраф у кілька тисяч доларів, по-друге, а по-третє, мене все одно ніхто звідси не випустить ». p>
На думку Софії, її критикам, перш ніж закидати її камінням, слід об'єктивно оцінити свої вчинки. Адже як це не сумно, але ідеальних людей немає. «Приймуть участь я в цій зйомці зараз, будучи дорослою, напевно, вся ця забійна критика була б справедливою, - пояснює дівчина. - Але для підлітка, у якого орієнтири ще не розставлено і все здається правдою, ця зйомка здавалася початком приголомшуючою кар'єри моделі . Таких, як я, що потрапили під доросле вплив і наробили дурниць, величезна кількість, але до них, слава богу, немає такої пильної уваги, і вони ніколи не дізнаються, що це таке бачити свої фото подібного роду на всіх сайтах країни ». p>
Рудьєва також висловила бажання створити в рамках своєї благодійної програми товариство підтримки неповнолітніх моделей: «Я б нікому не побажала потрапити в подібну ситуацію. Більш того, я б хотіла зробити все можливе, щоб такого більше не повторювалося. Я знаю, що багато красивих дівчат в нашій країні стикаються з проблемами подібного властивості ». P>
На закінчення дівчина висловила подяку всім, хто підтримував її, і надію, що для неї ще не все втрачено:« Я хочу подякувати всіх, хто підтримав і продовжує підтримувати мене в такий нелегкий час! Добрих людей значно більше, і я постараюся їх більше не розчаровувати. Крім того, я впевнена, що можу зробити багато корисного суспільству. Я думаю, що можу назвати себе щасливою людиною. Мене оточують чудові люди. Я шалено люблю своїх батьків і самих кращих на світі друзів! Я радію кожному новому дню і весь час нагадую собі, що щаслива ». P>
p>
p>