Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

Мадонні не вдалося удочерити сироту з Малаві

Останнє оновлення (Середа, 28 квітня 2010, 09:17) Написав user09 Середа, 28 квітня 2010, 09:17

Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

Новини. Мадонні не вдалося удочерити сироту з Малаві Поп-діва Мадонна зазнала одне з перших поразок у своєму процесі удочеріння сироти з Малаві. Співачка, яка провела минулий тиждень в африканській країні, планувала повернутися додому разом з 4-річною Мерсі Джеймс. Проте у результаті суд відмовив зірці.

У неділю ввечері Медж прилетіла з Лурдес, Рокко та Девідом до Британії. За словами з близького оточення співачки, вона була неймовірно засмучена тим, що не змогла забрати Мерсі з Малаві. З чуток, знаменитість дала своїм юристам доручення зробити все можливе, щоб виграти судовий процес у битві за дівчинку.

Нагадаємо, 3 квітня суд відмовив Мадонні в усиновленні трирічної дівчинки. Офіційним приводом для відмови стало те, що співачка не була постійним жителем Малаві протягом 1,5-2 років, як того вимагає закон. Проте в 2006 році, коли співачка вирішила всиновити однорічного Девіда, для неї було зроблено виняток.

Екс-чоловік Мадонни Гай Річі також висловив підтримку співачку: «Я повністю підтримую Мадонну в її бажанні удочерити дитину, і я засмучений , що її заявка була відхилена. Я знаю, що її бажання стати матір'ю дівчинки з Малаві продиктоване виключно бажанням поділитися тими перевагами й можливостями, які вона має у своєму житті, з тими, хто їх позбавлений ».

Імовірно, однією з причин відмови стало те , що Мадонна нещодавно розлучилася з кінорежисером Гаєм Річі. Раніше офіційні особи висловлювали сумніви в тому, що дитину віддадуть в неповну сім'ю. Тим не менше міністерство з питань соціального захисту дітей підтримувало намір Мадонни, а її прихильники влаштували мітинг протесту біля будівлі суду.

Як розповів адвокат співачки, Медж подала в суд Малаві апеляцію з приводу отриманого нею відмови в усиновленні дитини.

Мерсі, яку хоче усиновити співачка, народилася у незаміжньої 18-річної мешканки Малаві, яка померла після пологів. Дядько дівчинки Пітер Банеті встав на захист співачки і заявив, що удочеріння було б найкращою долею для його племінниці.
«Ми не розуміємо аргументації судді, - заявив 41-річний Банеті Sunday Telegraph. - Ми, як одна сім'я, обговорювали це і вирішили, що в інтересах Мерсі, щоб її прийняли. Так чому б судді не зупинитися, якщо сім'я згодна з цим? ».

Статистика