Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

Щасливе сукню від PERSONAGE

Останнє оновлення (Середа, 28 квітня 2010, 09:17) Написав user09 Середа, 28 квітня 2010, 09:17

Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

Новини. Щасливе сукню від PERSONAGE Білосніжний хмарочос, несучи в небо крізь непроглядну ніч і мерехтливі спалахи неонових вогнів ... На показі PERSONAGE сезону осінь-зима 2009/2010, який відбувся в рамках «Russian Fashion Week», була створена атмосфера футуристичного міста XXI тисячоліття.

Гості показу відразу відчули якусь інтригу: запрошення на показ були оброблені хутром. < / p>

«У цьому сезоні ми використовуємо багато хутра, - розповіла про свою нову колекції дизайнер бренду PERSONAGE Лариса Калістратова. - Колекція називається« Urban Jungle / Міські Джунглі ».

Вона дуже лаконічна і побудована на контрастах кольору, фактури та об'єму. Монохромна чорно-біла гама органічно доповнена яскравими плямами шовкових суконь і тунік яскраво-червоного, синього, фіолетового і переливаються бузкового кольору. Ми використовуємо контрастні сполучення гладких матеріалів і хутра, а також геометричні аплікації з пайеток та атласу. Чорно-біла гама особливо виграшно виглядає на хутрових речі - куртках, жилетах і аксесуарах. У міських джунглях чорно-біле хутро виглядає дуже сучасно і трендові.

Ми використовуємо дуже модні в цьому сезоні види хутра - яка, лами і каракулю. Цей хутро, на відміну від тієї ж норки, виглядає свіжо і в той же час менш пафосно. Розкішність нової колекції PERSONAGE гранично лаконічна. У цьому одязі неймовірно комфортно. У наших вбраннях немає химерності і зайвої буржуазності. При цьому це стовідсотковий комільфо - аристократичність з дещицею гранжу ».

Новини. Щасливе сукню від PERSONAGE

прихильницями стилю «від Калістратової» давно стали такі харизматичні зоряні персонажі як відвідали показ телеведуча Аврора, актриси Ольга Будіна, Жанна Еппле, Інна Малікова, співачка Юля Ковальчук та інші відомі персони. < / p>

Почесним гостем показу стала Тетяна Міхалкова, голова фонду «Російський силует», яка вже не перший раз приходить на покази PERSONAGE.

Особливу увагу публіки привернули шапки з ірокезами з хутра. Відомий стиліст Сергій Звєрєв , любитель об'ємних епатажних зачісок, уважно розглядав незвичайні головні убори і аплодував багатьом виходів. Компліменти з приводу хутряних ірокезів висловлювала і любителька елегантного епатажу Аврора, сказавши, що Лариса немов втілила її мрію і вона з задоволенням носила б таку шапку.

Новини. Щасливе сукню від PERSONAGE Аврора з'явилася на показі в сукні PERSONAGE з джерсі кольору білого перлів з бантом на плечі - у точно такому ж, як у моделі на подіумі. Телеведуча є великою шанувальницею нарядів цієї марки. «Коли мене питають, що за незвичайні наряди на мені надіті, і я називаю PERSONAGE, всім здається, що це західний бренд. І всі дивуються, почувши, що це - бренд російського дизайнера , - зізналася Аврора. - Мені дуже подобаються колекції, які робить Лариса. Мало хто з російських дизайнерів робить успішні комерційні колекції, і це приголомшливо, що магазини PERSONAGE є в багатьох містах Росії. У Москві їх теж дуже багато. Ми з передачею «Клуб колишніх дружин» проводили зйомки в самих різних бутіках PERSONAGE, зокрема в бутіку на Тверській. І кожного разу під час зйомок збиралися покупці, які чекали перерви між сюжетами, щоб купити якісь конкретні речі, які вони бачили по телевізору і в журналах! »

Ольга Будіна , що прийшла на показ у атласному фіолетовій сукні-футлярі з геометричним вставками з пайеток з нової осінньо-зимової колекції PERSONAGE, вигукнула: «Я захоплююся тим, як талановито Лариса поєднує в своїх колекціях кілька стилів . Якщо річну її колекцію я назвала для себе сумішшю кватроченто і хіпі, то нова осінньо-зимова колекція в моєму сприйнятті - це суміш декадансу і року. Лариса використовує сучасна крій, але вставки з пайеток, безумовно, адресують нас до образів дів німого кіно. І в той же час ці декадентські сукні вона примудряється поєднувати з дивовижними шапками з хутряними ірокезами! Це виглядає дуже сучасно! ».

Новини. Щасливе сукню від PERSONAGE «Сукні дуже зручні для динамічної міського життя , - підтримала розмову про сукнях Лариса Калістратова. - Ми використовуємо тканини, які не мнуться і які не потрібно прасувати. Плаття-футляр - дуже зручний наряд, якщо немає часу довго підбирати look з трьох-п'яти речей. Надівши креативне плаття, завжди виглядаєш актуально! Підійдуть, наприклад, сукні з абстрактними аплікаціями, з тканини з малюнком або з переплетення разнофактурних матеріалів ».

Жанна Еппле теж приєдналася до розмови про сукнях:

«Сукні PERSONAGE виступають свого роду талісманом і приносять удачу! Я дуже люблю приходити на телебачення в нарядах цієї марки - завжди чую безліч компліментів! »

Вся колекція, показана на подіумі, буде продаватися в кожному з 24 бутиків PERSONAGE по всій Росії. А значить, кожна представниця прекрасної статі незабаром зможе відчути себе справжньою зіркою, привабливою і сучасної мешканкою міських джунглів.

Статистика