Щасливе сукню від PERSONAGE
Останнє оновлення (Середа, 28 квітня 2010, 09:17) Написав user09 Середа, 28 квітня 2010, 09:17
Білосніжний хмарочос, несучи в небо крізь непроглядну ніч і мерехтливі спалахи неонових вогнів ... На показі PERSONAGE сезону осінь-зима 2009/2010, який відбувся в рамках «Russian Fashion Week», була створена атмосфера футуристичного міста XXI тисячоліття. P>
Гості показу відразу відчули якусь інтригу: запрошення на показ були оброблені хутром. < / p>
«У цьому сезоні ми використовуємо багато хутра, - розповіла про свою нову колекції дизайнер бренду PERSONAGE Лариса Калістратова. - Колекція називається« Urban Jungle / Міські Джунглі ». b> p >
Вона дуже лаконічна і побудована на контрастах кольору, фактури та об'єму. Монохромна чорно-біла гама органічно доповнена яскравими плямами шовкових суконь і тунік яскраво-червоного, синього, фіолетового і переливаються бузкового кольору. Ми використовуємо контрастні сполучення гладких матеріалів і хутра, а також геометричні аплікації з пайеток та атласу. Чорно-біла гама особливо виграшно виглядає на хутрових речі - куртках, жилетах і аксесуарах. У міських джунглях чорно-біле хутро виглядає дуже сучасно і трендові. P>
Ми використовуємо дуже модні в цьому сезоні види хутра - яка, лами і каракулю. Цей хутро, на відміну від тієї ж норки, виглядає свіжо і в той же час менш пафосно. Розкішність нової колекції PERSONAGE гранично лаконічна. У цьому одязі неймовірно комфортно. У наших вбраннях немає химерності і зайвої буржуазності. При цьому це стовідсотковий комільфо - аристократичність з дещицею гранжу ». P>
прихильницями стилю «від Калістратової» давно стали такі харизматичні зоряні персонажі як відвідали показ телеведуча Аврора, актриси Ольга Будіна, Жанна Еппле, Інна Малікова, співачка Юля Ковальчук та інші відомі персони. < / p>
Почесним гостем показу стала Тетяна Міхалкова, голова фонду «Російський силует», яка вже не перший раз приходить на покази PERSONAGE. p>
Особливу увагу публіки привернули шапки з ірокезами з хутра. Відомий стиліст Сергій Звєрєв b>, любитель об'ємних епатажних зачісок, уважно розглядав незвичайні головні убори і аплодував багатьом виходів. Компліменти з приводу хутряних ірокезів висловлювала і любителька елегантного епатажу Аврора, сказавши, що Лариса немов втілила її мрію і вона з задоволенням носила б таку шапку. P>
Аврора з'явилася на показі в сукні PERSONAGE з джерсі кольору білого перлів з бантом на плечі - у точно такому ж, як у моделі на подіумі. Телеведуча є великою шанувальницею нарядів цієї марки. «Коли мене питають, що за незвичайні наряди на мені надіті, і я називаю PERSONAGE, всім здається, що це західний бренд. І всі дивуються, почувши, що це - бренд російського дизайнера b>, - зізналася Аврора. - Мені дуже подобаються колекції, які робить Лариса. Мало хто з російських дизайнерів робить успішні комерційні колекції, і це приголомшливо, що магазини PERSONAGE є в багатьох містах Росії. У Москві їх теж дуже багато. Ми з передачею «Клуб колишніх дружин» проводили зйомки в самих різних бутіках PERSONAGE, зокрема в бутіку на Тверській. І кожного разу під час зйомок збиралися покупці, які чекали перерви між сюжетами, щоб купити якісь конкретні речі, які вони бачили по телевізору і в журналах! » P>
Ольга Будіна b>, що прийшла на показ у атласному фіолетовій сукні-футлярі з геометричним вставками з пайеток з нової осінньо-зимової колекції PERSONAGE, вигукнула: «Я захоплююся тим, як талановито Лариса поєднує в своїх колекціях кілька стилів b>. Якщо річну її колекцію я назвала для себе сумішшю кватроченто і хіпі, то нова осінньо-зимова колекція в моєму сприйнятті - це суміш декадансу і року. Лариса використовує сучасна крій, але вставки з пайеток, безумовно, адресують нас до образів дів німого кіно. І в той же час ці декадентські сукні вона примудряється поєднувати з дивовижними шапками з хутряними ірокезами! Це виглядає дуже сучасно! ». P>
«Сукні дуже зручні для динамічної міського життя b>, - підтримала розмову про сукнях Лариса Калістратова. - Ми використовуємо тканини, які не мнуться і які не потрібно прасувати. Плаття-футляр - дуже зручний наряд, якщо немає часу довго підбирати look з трьох-п'яти речей. Надівши креативне плаття, завжди виглядаєш актуально! Підійдуть, наприклад, сукні з абстрактними аплікаціями, з тканини з малюнком або з переплетення разнофактурних матеріалів ». P>
Жанна Еппле b> теж приєдналася до розмови про сукнях: p>
«Сукні PERSONAGE виступають свого роду талісманом і приносять удачу! Я дуже люблю приходити на телебачення в нарядах цієї марки - завжди чую безліч компліментів! » P>
Вся колекція, показана на подіумі, буде продаватися в кожному з 24 бутиків PERSONAGE по всій Росії. А значить, кожна представниця прекрасної статі незабаром зможе відчути себе справжньою зіркою, привабливою і сучасної мешканкою міських джунглів. P>
p>